- Хонины гуя болон сээр нурууны махыг 2-2,5 см-ийн хэмжээтэй нимгэн хавтгай хэрчиж, яс, махны шөлөнд 20-25 минут буцалгана.
- Шөлийг бэлэн болохоос 5-7 минутын өмнө амтална.
- Бингийн гурилыг давстай бүлээн усаар шингэвтэр зуурч бага зэрэг амраагаад элдэнэ.
- Элдсэн гурилан дээрээ хайлмагтуулсан цөцгийн тосыг жигд түрхэж хуйлаад хоёр үзүүрээс мушгин дахин хавтгайлж элдэнэ.
- Бинг ургамлын тосонд хайрна.
Бинтэй хар шөл
Мах – 300 гр
Бөөрөнхий сонгино- 20 гр
Сармис - 1 хумс
Лаврын навч
Давс
Гурил – 120 гр
Цөцгийн тос – 10 гр
Өндөг – 1\5
Ургамлын тос – 20 мл
Prep. time 40
Prep. time 40