Home  >  Шөл  >  Аарцтай хар шөл

Аарцтай хар шөл

alim tomsni salat
Мах – 300 гр
Бөөрөнхий сонгино – 30 гр
Аарц – 40 гр
Лаврын навч
Давс – 5 гр


  1. Хонины  гуя  болон  сээр  нурууны  махыг  2-2,5  см-ийн хэмжээтэй  нимгэн  хавтгай  хэрчиж,  яс,  махны  шөлөнд  20-25  минут  буцалгана.
  2. Шөлийг  бэлэн  болохоос  5-7 минутын  өмнө  амтална.
  3. Аарцыг  тусгай саванд  задалж  шингэлээд   шөл  бэлэн  болохоос  10 минутын  өмнө  хоол  руугаа  хийж  дахин  буцалгана.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment