- Сонгиныг бөөрөнхий хэлбэртэй хэрчинэ.
- Тогоонд ургамлын тосыг халааж сонгиныг дангаар бага зэрэг шарсны дараа улаан перецыг хийж дахин шарна.
- Хэрчиж бэлтгэсэн ногоон чинжүү болон помидорыг шарсан сонгино дээрээ хийнэ. Давсыг тааруулан хийж өөрийнх нь шүүсийг ширгэтэл жигнэнэ.
- Мөн өндөгийг хийж жигнэнэ.
- Бэлэн болсон өндөгтэй лечог талх болон будаатай идэж болно.
Өндөгтэй лечо
Ногоон чинжуу - 500 гр
Помидор - 500 гр
Сонгино - 1 ш
Ургамалын тос - 50 гр
өндөг- 4 ш
Давс, улаан перец - бага зэрэг
Prep. time 20
Prep. time 20