Home  >  Гол хоол  >  Өндөгтэй лечо

Өндөгтэй лечо

tojásos lecsó
Ногоон чинжуу - 500 гр
Помидор - 500 гр
Сонгино - 1 ш
Ургамалын тос - 50 гр
өндөг- 4 ш
Давс, улаан перец - бага зэрэг


  1. Сонгиныг   бөөрөнхий хэлбэртэй  хэрчинэ.
  2. Тогоонд   ургамлын   тосыг   халааж  сонгиныг  дангаар  бага  зэрэг  шарсны  дараа  улаан  перецыг  хийж  дахин  шарна.
  3.  Хэрчиж   бэлтгэсэн   ногоон  чинжүү болон   помидорыг   шарсан   сонгино  дээрээ  хийнэ.   Давсыг   тааруулан   хийж   өөрийнх   нь  шүүсийг   ширгэтэл   жигнэнэ.
  4. Мөн  өндөгийг      хийж    жигнэнэ.
  5. Бэлэн  болсон  өндөгтэй   лечог    талх   болон   будаатай   идэж   болно.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment