Home  >  Гол хоол  >  Мөөгтэй хуурга

Мөөгтэй хуурга

gombapaprikás
Мөөг- 500 гр
Ургамлын тос - 2 хоолны халбага
Цөцгий - 100 гр
Сонгино - 1 ш
Давс, улаан перец – бага зэрэг


  1. Сонгиныг   жижгэвтэр   хэрчээд     эхлээд   тосонд    дангаар  нь  ,    дараа  нь   улаан  перецийг   хийж   1-2  минут   шарна.
  2.  Шарсан   сонгино  дээрээ   зүсэж  бэлтгэсэн  мөөгийг   хийж   зөөлөн  гал  дээр   жигнэнэ.  Энэ  үед  давсаа  хийнэ.
  3. Жигнэсний  дараа нь   цөцгийг   хийж    амтална.
  4. Гоймон   болон   цагаан   будаатай   хачирлан    идэж болно.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment