- Шош болон гахайн утсан махыг хүйтэн усанд хийж хонуулаад, хэрчиж бэлтгэнэ.
- Сонгино, сармисыг жижгэвтэр хэрчиж ургамлын тосонд шарна. Дараа нь хэрчиж бэлтгэсэн булчин мах болон шоштой утсан махаа хамтад нь тогоонд хийж зөөлөн галаар шарна.
- Дөрвөлжин \бөөрөнхий хэлбэртэй ч болно\ хэрчиж бэлтгэсэн лууванг тогоонд хийж бага зэрэг ус хийгээд 10 минут жигнэнэ.
- Дараа нь давс болон улаан перецыг амтлах хэмжээгээр нэмж багавтар галаар зөөлөн болтол жигнэнэ.
- Бэлэн болсон хоолыг гоймонгоор хачирлаж болно.
Шоштой гуляш
Шош- 300 гр
Үхрийн шаантны мах \ булчин мах \ - 300 гр
Гахайн утсан мах – 200 гр
Сонгино – 2 ширхэг
Сармис – 3 хумс
Лууван – 2 ширхэг
Давс, улаан перец, цөцгий, гурил , ургамлын тос - бага зэрэг
Prep. time 120
Prep. time 120