Home  >  Зууш, Салат  >  Улаан лооль, чанцайн салат

Улаан лооль, чанцайн салат

ulaan looli
• Улаан лооль - 160гр
• Чанцай - 30гр
• Салад навч - 20гр
• Ногоон үр - 10гр
• Олив тос - 10гр
• Давс - 2гр
• Хар перец - 2гр


  1. Салад   навч,   улаан    лооль,    чанцайг   угааж   бэлдэнэ.
  2. Салад    навчийг   хэсэг   болгон   тасдана. Чанцайн   навчийг   ишнээс нь салгаж   авна.   Улаан   лоолийг   сармис   хэлбэртэй   хэрчинэ
  3. Ногоон    үрийг   халаасан   хайруулын   тавганд    тосгүй    хуурч бэлтгэнэ.
  4. Хэрчиж   бэлдсэн   ногоонуудаа   оливын тос,   давс,   перецээр   амтлан хөнгөн    хольж амтлана.
  5. Таваглахдаа   хуурсан   ногоон   үр   цацна.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment