- Салад навч, улаан лооль, чанцайг угааж бэлдэнэ.
- Салад навчийг хэсэг болгон тасдана. Чанцайн навчийг ишнээс нь салгаж авна. Улаан лоолийг сармис хэлбэртэй хэрчинэ
- Ногоон үрийг халаасан хайруулын тавганд тосгүй хуурч бэлтгэнэ.
- Хэрчиж бэлдсэн ногоонуудаа оливын тос, давс, перецээр амтлан хөнгөн хольж амтлана.
- Таваглахдаа хуурсан ногоон үр цацна.
Улаан лооль, чанцайн салат
• Улаан лооль - 160гр
• Чанцай - 30гр
• Салад навч - 20гр
• Ногоон үр - 10гр
• Олив тос - 10гр
• Давс - 2гр
• Хар перец - 2гр
Prep. time 15
Prep. time 15