Хийх арга:
Махан бүтээгдэхүүнийг чанаж хөргөөд өө сэвийг засч, нэг хэв маягтай, 0,2-0,3 см-ээс зузаангүй жигд зүснэ. Гахайн утсан махны арьсыг цэвэрхэн хуулна. Тахианы махыг чанаж хөргөөд яснаас нь салгана. Бүх төрлийн махан бүтээгдэхүүнийг нэг тавганд алаглуулан цэвэр, үзэмжтэй тавиад, байцааны салат, шинэ болон давсалсан өргөст хэмх, улаан лооль, ногоон вандуй, ногоон сонгино, яншуй зэргээр хачирлан чимэглэнэ.
Махан цуглуулга
Үхрийн хэл – 40 гр
Гахайн утсан мах- 25 гр
Тахианы мах – 40 гр
Үхрийн мах – 30 гр
Хачир - 75 гр
Гахайн утсан мах- 25 гр
Тахианы мах – 40 гр
Үхрийн мах – 30 гр
Хачир - 75 гр