- Байцааг маш нарийн хэрчиж давс, цуугаар амтална.
- Паалантай буюу үл исэлдэх саванд байцааг хутгаж бага зэрэг халаана. Байцааг 35 градусаас дээш халаавал дэндүү зөөлрөх тул бага зэрэг халаах хэрэгтэй.
- Дээрх аргаар бэлтгэсэн байцаанд алим, хярж хэрчсэн ногоон сонгино, шар лууванг нэмж элсэн чихэр, ургамлын тосоор амтална.
Байцаан зууш
Байцаа – 80 гр
Алим – 15 гр
Ногоон сонгино- 10 гр
Шар лууван – 15 гр
Элсэн чихэр – 2 гр
Цуу – 10 гр
Ургамлын тос- 5 гр
Давс – 2 гр
Prep. time 20
Prep. time 20