1. Угааж цэвэрлэсэн төмс, манжин, луувангаа 4 хэсэг болгож томоор хэрчинэ. Сонгиноо нарийхан хэрчинэ. Помидороо жижиглэн хэрчинэ.
2. Тосоо сайтар халааж сонгиноо хийнэ . Хэсэг хуурсаны дараагаар жижиглэн хэрчсэн помидороо хийж няцлан буцалгана.
3. Ингэж буцалгасан соусаа өтгөрөх үед өндөгний цагаанаа хийж сайтар хутгаад том томоор хэрчиж бэлтгэсэн тахианы цээжний махаа дээрх соусандаа хийн амт оруулж хэсэг хугацаанд жигнээд бага зэрэг ус хийнэ. 1-2 минутын дараа дээрээс нь том том хэрчиж бэлтгэсэн ногоонуудаа хийнэ.
4. Ногоо болон амтлагчууд нэгдэж өтгөрөхөд өөрсдийн идэх хэмжэгээр шөлөө нэмээд 15 минут орчим буцалгана. Ингэхэд улаан өнгө сайхан амт бүхий ногоотой хоол болдог байна. Шөл нь жаахан гашуун бол жаахан элсэн чихэр мөн масло хийж амтыг нь дарж болно.