Home  >  Гол хоол  >  Хулууны ороомог

Хулууны ороомог

huluuni oroomog
Хулуун 1 дунд зэргийн
Гол мах 300гр
Цагаан будаа 100гр
Өндөг 1 ш
Тос 40 гр
Цөцгий 200 гр


Хийх арга:

1. Хулууны хальсыг авч уртаар хоёр хэсгээр хуваан доторхи үрээс нь цэвэрлэнэ.
2. Цагаан будаа, давс болон өндөгөөр ороомог хийн хулууны дотор хийнэ.
3. Хайруулын тогоонд давстай усанд зөөлөн болтол нь жигнэнэ.
4. Бэлэн болсных нь дараа дээрээс нь цөцгий хийж болно.

Усанд чанасан төмсөн хачиртай идэж болно.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment