Home  >  Гол хоол  >  Улаан лоольт тахианы элэг

Улаан лоольт тахианы элэг

Lecsós csirkemáj
Тахиайны элэг 1 кг
Сонгино 250 гр
Ногоон чинжүү 2 ш
Улаан лооль 2 ш
Яншуй 2 ш
Давс, хар перец, улаан перец тохирох хэмжээгээр


Хийх арга:

Элгээ хүйтэн усанд цэвэрлэж том томоор хэрчинэ. Том хайруулын тавганд тосонд жижиглэн хэрчсэн сонгиноо алтан шаргал болтол нь шараад дээрээс нь хэрчсэн ногоон чинжүү болон улаан лоолио хийж хуурна. Дараа нь элгээ бас хийж таглан зөөлөртөл нь хуурна. Хар перец болон улаан перецээр амтлана. Бэлэн болсных нь дараа давслана. Чанасан төмсөөр хачирлаж идэж болно.

Comments

comments

Written by Khisgee

Leave a Comment