1. Мах, үхрийн хэл, гахайн утсан мах зэргийг нимгэн хавтгай хэрчинэ.
2. Огурци , улаан чинжүүг нарийн гонзгой хэрчинэ.
3. Бэлтгэсэн ногоог хэрчсэн маханд боож, гадуур нь сырээр ороож бэлэн болгоно.
Сыртэй махан цуглуулга
Чанасан мах - 50 гр
Үхрийн хэл – 40 гр
Гахайн утсан мах – 30 гр
Дарсан улаан чинжүү – 30 гр
Сыр – 40 гр
Огурци – 40 гр
Үхрийн хэл – 40 гр
Гахайн утсан мах – 30 гр
Дарсан улаан чинжүү – 30 гр
Сыр – 40 гр
Огурци – 40 гр