1. Сонгино, сармисыг цэвэрлэж нарийхан хэрчиж тосонд шарж бага зэргийн улаан перецтэй цацана.
2. Махны ширхэгийг хөндлөн нарийн, гонзгой хэрчээд шарсан сонгино дээр хийж мөн махны шүүсийг ширгэтэл хуурна.
3. Исгэлэн байцаатай уг махыг хольж усанд нэмж өгч жигнэж болгоно.
4. Махтай исгэлэн байцааг цөцгийтэй идэж болно.
Махтай даршилсан байцаа
Хонь болон үхрийн мах 1 кг
Исгэлэн байцаа 1,5 кг
Сонгино 3 ш
Ургамын тос 100 гр
Цөцгий 300 гр
Давс, улаан перец, хар перец бага зэрэг
Исгэлэн байцаа 1,5 кг
Сонгино 3 ш
Ургамын тос 100 гр
Цөцгий 300 гр
Давс, улаан перец, хар перец бага зэрэг