Хийх арга:
1. Үхрийн сээрээ зөөлөртөл нь давтаж давс болон хар перецээр амтлана. Хэрчсэн сонгиноо тосонд шарж, дээрээс нь сээрээ хийж ширүүн гал дээр шарна.
2. Дараа нь бага зэрэг ус хийж таглан хагас зөөлөртөл нь хуурна. Үүний дараа нимгэнээр хэрчсэн холимог ногоо, дарсан өргөст хэмх, улаан перец болон лаврын навчаа хийж хуурна.
3. Махаа гаргасны дараа хуурай гурилаа цөцгийтэй хольж хутгаад ногоон дээрээсээ хийнэ. Гич, элсэн чихэрээр амтлаж болно.
4. Уг хоолыг чанасан гоймонтой идэж болно.