1. Цөцгийн тос, гурил, цөцгий, давсыг хольж сайтар зуураад пергаментан цаасаар ороож хөргөгчинд 3 цаг байлгана.
2. Гурилнаас бага зэрэг таслан авч үлдсэн хэсгийг дугуйлан элдэж тосолсон тэвшин дээр тавина.
3. Тасалж авсан гурилыг хэлбэр гарган хүрээ хийж өгнө.
4. Угааж цэвэрлэсэн жимсийг зуурмаг дээр тараан тавьж 240 хэм хүртэл халаасан шарах шүүгээнд 20 минут жигнэнэ.
Жимстэй пирог
Цөцгийн тос - 250гр
Гурил - 400гр
Цөцгий - 200гр
Давс - 1/2 цайны халбага
Жимс - 800гр
Элсэн чихэр - бага зэрэг
Prep. time 30
Prep. time 30