Home  >  Гол хоол  >  Гахайн шийрэн хуурга

Гахайн шийрэн хуурга

gahai shirin huurga
Гахайн шийр 1 кг
Өөх⁄Ургамал тос 2 хоолны халбага
Сонгино 1 том ширхэг
Улаан чинжүү, давс гоньд бага зэрэг


Хийх арга:

1. Гахайн хөлийг цэвэрлэж 4 хэмээр хуваана.
2. Хайруулын тавагт цэвэрлэн хэрчсэн сонгиноо алтан шар болтол нь хууран улаан чинжүүгээ дээрээс нь цацана. 3. Үүнийхээ дээр гахайн шийрээ хийж бүрхтэл нь ус хийж 3 цаг гаруй зөөлөн галаар мах нь яснаас салтал нь чанана. 3. Чанаасан шөлөө бага зэрэг таглаж тавьж болно.
4. Усанд чанасан төмсөн хачиртай иднэ.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment