Home  >  Гол хоол  >  Адууны шарсан мах

Адууны шарсан мах

lóhús
• Адууны гол мах 200 гр
• Масло 30 гр
• Ургамлын тос 30 гр
• Хүрэн соус 50 гр
• Давс 5 гр
• Перец 2 гр
• Сармис 5 гр
• Лууван 30 гр
• Төмс 200 гр
• Брокли 30 гр
• Мөөг 50 гр
• Улаан лооль 30 гр
• Салат навч 30 гр
• Укроп 10 гр


  1. Бага  зэрэг  халаасан   хайруулын  тавганд  масло  эсвэл  ургамлын  тос хийж,   бэлтгэсэн  адууны махаа   хийж шарна.   Шарах  явцад   давс,   перец,   жижиг   хэрчсэн   сармисаа хийнэ.
  2. Төмсийг хальстай нь чанаж болгоод дараа нь хальслан сармис хэлбэртэй хэрчинэ.
  3. Лууванг бага  зэрэг чанаж  бэлтгэнэ.
  4. Мөөгний  толгой   хэсгийг хагас  зүсэж бага  зэрэг   шарна.
  5. Бэлэн  болсон   шарсан  махаа   хүрэн соустай   чанасан  төмс,  брокли, лууван, улаан лооль,  салатны навч,  укроп зэргээр хачирлан          чимэглэж  болно .

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment