- Бага зэрэг халаасан хайруулын тавганд масло эсвэл ургамлын тос хийж, бэлтгэсэн адууны махаа хийж шарна. Шарах явцад давс, перец, жижиг хэрчсэн сармисаа хийнэ.
- Төмсийг хальстай нь чанаж болгоод дараа нь хальслан сармис хэлбэртэй хэрчинэ.
- Лууванг бага зэрэг чанаж бэлтгэнэ.
- Мөөгний толгой хэсгийг хагас зүсэж бага зэрэг шарна.
- Бэлэн болсон шарсан махаа хүрэн соустай чанасан төмс, брокли, лууван, улаан лооль, салатны навч, укроп зэргээр хачирлан чимэглэж болно .
Адууны шарсан мах
• Адууны гол мах 200 гр
• Масло 30 гр
• Ургамлын тос 30 гр
• Хүрэн соус 50 гр
• Давс 5 гр
• Перец 2 гр
• Сармис 5 гр
• Лууван 30 гр
• Төмс 200 гр
• Брокли 30 гр
• Мөөг 50 гр
• Улаан лооль 30 гр
• Салат навч 30 гр
• Укроп 10 гр
Prep. time 90
Prep. time 90