Home  >  Гол хоол  >  Тахианы шарсан далавч

Тахианы шарсан далавч

tahiani sharsan dalavch
Тахианы далавч – 1 кг
Төмс – 500 гр
Амтат чинжүү – 2 ширхэг
Лууван – 2 ширхэг
Сонгино – 1 ширхэг
Сармис – 2 хумс
Тахианы амтлагч
Терияки соус
Давс – бага зэрэг


Хийх  арга:

1. Тахианы далавчаа терияки  соустай  холиод  амт  оруулахын  тулд  хэсэг  хугацаанд  байлгана.

2. Хэрчиж бэлтгэсэн  ногоо,  амтлагчуудыг  дээрээс нь хийж  холино.  \ Халбагаар  биш  гараараа  холивол илүү  сайхан  амттай  болно. \

3. Шарах шүүгээнд хийх  учир  ногоогоо том томоор  хэрчинэ.

4. Шарах шүүгээг  халж  байх  зуур  листээ  багахан  тослоод  амталсан  мах,  ногоогоо  жигд  тарааж  хийнэ.

5. Шарах шүүгээнд 135 хэмд  30  минут  болгоно.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment