Home  >  Гол хоол  >  Лимонтой жигнэсэн загас

Лимонтой жигнэсэн загас

lemontoi zagas
Ясгүй хувилж хэрчсэн загас-200 гр
Лимон – 30 гр
Давс – 2 гр
Сонгино – 20 гр
Сармис- 10 гр
Амтлагчууд – 5 гр


Хийх арга:

Загасны махыг яснаас нь салгаж нэгэн жигдийн зузаантай болгоод давс, амтлагчуудаар амталж байлгасны дараа зузаан хэсгийг нь дунд нь хийж ороогоод дээр нь ижил хэмжээтэй хэрчсэн лимон тавьж дөрвөлжин тугалган цаасанд дөрвөн хэсгийг дээш шууж боогоод шарах шүүгээ буюу тостой хайруулын тавганд шарж болгоно.

Comments

comments

Written by Khisgee

Leave a Comment