1. Сүүл, сэмж, элэг гурвыг нимгэн хавтгай зүсэж, сонгиныг жижиг хэрчинэ.
2. Хэрчисэн сонгиныг тостой халуун хайруулын тавганд шарж нэмж сүүлийг нь шарна. Дараа нь элгийг ч хав халуун тосонд хийж поваарь цацаж шарна. Эднийг бэлэн болсход давс хийнэ.
3. Шарсан элгийг чанасан төмсөөр хачирлаж шарсан сонгино өөхийг дагуулан өгнө.
Шарсан элэг
Бог малын элэг 200 гр
Сүүл болон сэмж 100 гр
Сонгино 1 ш
Поваарь, давс бага зэрэг
Сүүл болон сэмж 100 гр
Сонгино 1 ш
Поваарь, давс бага зэрэг