Home  >  Гол хоол  >  Шарсан элэг

Шарсан элэг

máj
Бог малын элэг 200 гр
Сүүл болон сэмж 100 гр
Сонгино 1 ш
Поваарь, давс бага зэрэг


1. Сүүл, сэмж, элэг гурвыг нимгэн хавтгай зүсэж, сонгиныг жижиг хэрчинэ.
2. Хэрчисэн сонгиныг тостой халуун хайруулын тавганд шарж нэмж сүүлийг нь шарна. Дараа нь элгийг ч хав халуун тосонд хийж поваарь цацаж шарна. Эднийг бэлэн болсход давс хийнэ.
3. Шарсан элгийг чанасан төмсөөр хачирлаж шарсан сонгино өөхийг дагуулан өгнө.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment