Жор зөв бичих арга
Бид нарын тухай
Chef’s
Home
>
Салат
> Өргөст хэмхний зууш
Салат
Өргөст хэмхний зууш
0
Bori
10 years ago
Өргөст хэмх – 100 гр
Зөөхий эсвэл майонез – 80 гр
Амтлагч – 10 гр
Давс - 3 гр
Хийх арга:
Шинэ өргөст хэмхийг хүйтэн усанд угааж бэлтгэнэ.
Цэвэрлэсэн өргөст хэмхийг нимгэн хавтгай хэрчиж давсаар амталж зөөхий дусаана.
Майонез буюу бусад амтлагчаар амталж болно.
Comments
comments
Share
Twitter
Facebook
Google+
Reddit
StumbleUpon
Digg
LinkedIn
Pinterest
Delicious
Written by Bori
Leave a Comment
Cancel reply
Connect with:
Name
*
Email
*
Website
Comment
Recent Posts
Борцтой, шар будаатай шөл »
February 27, 2015
Газрын самартай тахианы махан хуурга »
February 27, 2015
Хатаасан мөөгтэй хонины махан шөл »
February 27, 2015
Жимсний салат »
February 24, 2015
Facebook
https://www.facebook.com/pages/Galtogoo/257748044431079
https://www.facebook.com/pages/Galtogoo/257748044431079
Categories
Uncategorized
Баярын хоол
Гол хоол
Зууш
Нарийн боов
Нүүдлийн арга
Салат
Хачир
Хүүхдийн хоол
Цай, ундаа
Шөл
Meta
Register
Log in
Entries
RSS
Comments
RSS
WordPress.org
Recent Comments
Istvan
on
Мөөгтэй будаа