- Угааж цэвэрлэсэн тахианы махаа жижиг шоо дөрвөлжилж хэрчинэ. Сонгиноо томхон хэрчинэ.
- Ургамлын тостой хайруулын тавганд хийж давс, цуу, хар перецээр амталж хуурна. Улаан луувангаа жижиглэн хэрчээд, самрын хамт дээрээс нь нэмж хуурна.
- Тахианы мах маань цайрч эхлэх үеэр цагаан будаагаа бас гал дээр тавьж агшаана.
- Хуургаа тавагласны дараа хүсвэл байцаанаас хэсгийг хэрчиж хачирлаж болно.
Газрын самартай тахианы махан хуурга

Тахианы цээж мах 1кг
Сонгино 2 том толгой
Улаан лууван 2ш
Газрын самар 250гр
Ургамлын тос
Цуу
Байцаа 1/2 жижиг толгой
Цагаан будаа 500гр
Давс, хар перец
Prep. time 30 минServes 4 хүн
Сонгино 2 том толгой
Улаан лууван 2ш
Газрын самар 250гр
Ургамлын тос
Цуу
Байцаа 1/2 жижиг толгой
Цагаан будаа 500гр
Давс, хар перец
Prep. time 30 минServes 4 хүн