- Махыг нарийн гонзгой хэрчинэ.
- Гурилаа хатуувтар зуурч нимгэн элдээд хайрч нарийн хэрчинэ.
- Шар лууван, сонгиныг жижиг хэрчиж тосонд хуурна.
- Яс махны шөл гаргаж түүндээ хөшиглөсөн махаа хийж 15-20 минут чанаад дээр нь хэрчсэн гурил, хуурсан лууван, сонгиноо нэмж, давс, повоороор амтлан 5-7 минут чанаж бэлэн болгоно.
Гурилтай шөл
Мах -75 гр
Хэрчсэн гурил - 70 гр
Шар лууван – 13 гр
Сонгино - 24 гр
Өөх тос – 6 гр
Шөл – 450 гр
Prep. time 30
Prep. time 30