Будааны цуу- 1\4 аяга
Элсэн чихэр – 1 цайны халбага
Тос – 1\2 цайны халбага
Үрсэн цагаан гаа – 1\4 цайны халбага
Давс – 1\4 цайны халбага
Үрсэн лууван – 1 аяга
Ногоон сонгино \ хэрчсэн \ - 2 хоолны халбага
Улаан чинжүү \ хэрчсэн \ - 2 хоолны халбага
Өргөст хэмх \ арилгаж хэрчсэн \ - 1\2
Хийх арга:
1. Будааны цуу, элсэн чихэр, тос, цагаан гаа, давсыг саванд хийж жигд болтол нь сайтар хутгана.
2. Лууван, ногоон сонгино, чинжүү, өргөст хэмхийг сүмсэнд нэмж холино.
3. Савыг таглан хөргөгчинд 30 орчим минут хөргөнө.
Comments
comments