Home  >  Шөл  >  Өндөгтэй хар шөл

Өндөгтэй хар шөл

ondogtei har shol
Мах – 300 гр
Бөөрөнхий сонгино – 30 гр
Өндөг – 1ш
Повоор - бага зэрэг
Лаврын навч
Давс – 5 гр


  1. Хар  шөлний  махыг  гуя,  нуруу,  сээрнээс  нимгэн  хавтгай  хөшиглөж  бэлтгэнэ.
  2. Өндгийг   сайтар  хутгаад   буцалж буй  шөлөнд  бага  багаар  хийнэ.   Үүнээс  гадна  өндгийг  урьдчилан  чанаж   хальслаад   жижиглэн  зүсэж   бэлэн  шөлөнд  хийж  бас  болно. Хэрэв   хуурай  өндгийг  ашиглавал  өндгийг   сүүнд  найруулж    шараад  зүсэж  болно.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment