Хийх арга:
1. Махныхаа ширхэгийн эсрэг, 2 см-ийн зузаантай хавтгайлж хэрчинэ.
2. Дараа нь хүнсний скочоор махаа хучаад дээрээс нь алхаар зөөлөн давтаж өгнө. Үүний дараа махны талбай анх байсан хэмжээнээсээ 3 дахин томрох ба зузаан нь 0,5-0,7 мм болтлоо нимгэрнэ.
3. Давтаж, хавтгайлсан махаараа бяслаг, бууцайгаа ороогоод хуушуур шиг махныхаа амсруудыг нийлүүлэн дарна.
3. Соусаа бэлдэхдээ 1 аяга хүйтэн усанд 1 том хоолны халбага BBQ \ бибикү \ соус, давс, оригано болон нэг том халбага гурил хийж сайтар хутгана. Соус нь өтгөрчихвөл хүйтэн ус бага багаар нэмж болно.
3. Махаа багахан тостой хайруулын тавганд 2 талыг нь жигд шаргал болтол нь шараад дээрээс нь бэлдсэн соусаа сайтар тарааж асгаад болтол нь хуурна.
4. Ногоогоо харин махнаасаа тусад нь маслонд хуураад хоол бэлэн болно.