Home  >  Шөл  >  Ястай шөл элэгтэй гоймонтой

Ястай шөл элэгтэй гоймонтой

májgombóc
Үхрийн яс 1000 гр
Төрөл бүрийн ногоо \лууван, төмс, манжин, байцаа, сонгино\500гр
Ус 3 литр
Давс


Сайтар  цэвэрлэсэн  тогоонд  3 литр  ус  хийж  үхрийн  ясыг   2-3  цагийн турш  чанана. Үүний  дараа    арилгаж, хэрчсэн  ногоогоо  шөлөндөө  хийж  буцалгана.  Ногоо  болмогц  мах болон  ногоог  тус   тусад  нь  саванд   гаргана.  Үүний  зэрэгцээ  бага   зэрэг   шөлөнд  гоймон   чанаж  хачирлан   хэрэглэж   болно.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment