Home  >  Гол хоол  >  Элэгтэй лечу

Элэгтэй лечу

Lecsós csirkemáj
Ногоон чинжуу - 300 гр
Помидор - 300 гр
Сонгино - 2 ш
Хонь болон үхрийн элэг - 500 гр
Ургамалын тос - 50 гр
Давс, улаан перец - бага зэрэг


Хийх арга:

1. Сонгиныг бөөрөнхий хэлбэртэй хэрчинэ. Тогоонд ургамлын тосыг халааж сонгиныг дангаар бага зэрэг шарсны дараа улаан перецыг хийж дахин шарна.
2. Ногоон чинжүү болон помидорыг шарсан сонгино дээрээ хийнэ. Давсыг тааруулан хийж өөрийнх нь шүүсийг ширгэтэл жигнэнэ. Мөн хэрчисэн элгийг хийж жигнэнэ.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment