Гуриландаа бүлээн усанд уусгасан хөрөнгө болон хайлуулсан цөцгийн тосоо хийж бага зэрэг зөөлөн зуураад сэрүүн газарт 30 минут амраана.
Шар будааг сүүнд чанаж элсэн чихэр, давс, үзмээ хийж болгоно. Зөөлөрснийх нь дараа гал дээрээс аван 15 минут амраана. Хөрснийх нь дараа шар будаандаа нимбэгний шүүсийг нь шахаж сайтар хольж хутгана.
Гурилнаас жижиг хэсгийг таслан авч дөрвөлжин болгож элдээд шар будаанаасаа 2-3 хоолны халбагыг дээр нь тавьж дөрвөн өнцгийг нь нийлүүлж чимхээд 180-200 хэмд халаасан шарах шүүгээнд 20 минут шарна.