Хийх арга:
1. Гахайн махаа сайтар цэвэрлэж хутгаар 1,5-2 см зайгаар бага зэрэг хатгаж сийрүүлнэ. Махаа давслаж сармисын хумсаа хатгасан нүхэндээ хийнэ. Сонгиноо ч зүсэж махны хажуугаар хийнэ.
2. Гахайн махаа амтлаад шарах тэвшинд хийж бага зэрэг амраана.
3. Халуун шарах шүүгээнд хийж таган доор 150 хэмд 1 цаг шарна. Дараа нь тагаа авч 180 хэм болгож нэмээд пивогоо тэвшинд хийж мөн нэг хэсэг шарна.
4. Төмсний нухаш болон чанасан төмс хачиртай идэж болно.