Home  >  Салат  >  Чанасан эсвэл хагас утсан хиаман зууш

Чанасан эсвэл хагас утсан хиаман зууш

hiam
Чанасан хиам – 80 гр
Эсвэл хагас утлагатай хиам – 60 гр
Эсвэл бүтэн утлагатай хиам – 50 гр
Өргөст хэмх-20 гр
Улаан лооль- 20 гр
Вандуй-20 гр
Ногоон сонгино- 20гр
Давсалсан өргөст хэмх-1 ш
Амтат улаан чинжүү- 20 гр


Хийх  арга:

Энэ  нь  гурван  төрлийн  зууш  болно.  Хиамыг  хүйтэн  усаар  угааж  арчаад  хальсыг  хуулж,  цэвэрлээд  хөндлөнгөөр нь нимгэн  зүсч  таваглаад шинэ  өргөст  хэмх, улаан  лооль,  вандуй,  ногоон  сонгино,  давсалсан  өргөст  хэмх,  амтат  улаан  чинжүү  зэргээс  бүрдсэн   3-аас  доошгүй  төрлийн  хачир,  чимэг  тавьж  болно.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment