Home  >  Гол хоол  >  Цагаан сүүмсэнд жигнэсэн гахайн мах

Цагаан сүүмсэнд жигнэсэн гахайн мах

tsagaan suumstei gahain mah
Гахайн мах – 180 гр
Сонгино – 30 гр
Сармис – 5 гр
Цөцгий – 50 гр
Амтлагч – 10 гр


Хийх арга:

Гахайн нурууны махыг 15-20 гр шоо дөрвөлжин хэрчиж, сонгино сармистай хамт тосонд бага зэрэг хуурч зөөлрүүлнэ. Дараа нь шөл нэмж бага зэрэг гурил хийж зөөлөн буцалгаад цөцгий нэмнэ. 10 минутын дараа бэлэн болно.

Comments

comments

Written by Khisgee

Leave a Comment