Хийх арга:
Гахайн нурууны махыг 15-20 гр шоо дөрвөлжин хэрчиж, сонгино сармистай хамт тосонд бага зэрэг хуурч зөөлрүүлнэ. Дараа нь шөл нэмж бага зэрэг гурил хийж зөөлөн буцалгаад цөцгий нэмнэ. 10 минутын дараа бэлэн болно.
Хийх арга:
Гахайн нурууны махыг 15-20 гр шоо дөрвөлжин хэрчиж, сонгино сармистай хамт тосонд бага зэрэг хуурч зөөлрүүлнэ. Дараа нь шөл нэмж бага зэрэг гурил хийж зөөлөн буцалгаад цөцгий нэмнэ. 10 минутын дараа бэлэн болно.