- Байцаа, хиам, сонгиныг нарийхан хэрчинэ.
- Пүнтүүзээ дэвтээгээд шүүж гарган 5 см урттай хэрчинэ.
- Пүнтүүзээ буцлам усанд 2-3 минут чанаж болгоод шүүж хөргөнө.
- Бэлтгэсэн пүнтүүзээ хэрчсэн байцаа, хиам , сонгинотой нийлүүлж хутгаад цуу , ургамлын тосоор амтлаж бэлэн болгоно.
Пүнтүүз, байцааны зууш
Байцаа- 75 гр
Пүнтүүз- 10 гр
Хиам – 5 гр
Сонгино – 10 гр
Элсэн чихэр – 5 гр
Цуу – 5 гр
Ургамлын тос – 5 гр
Prep. time 10
Prep. time 10