Home  >  Зууш, Салат  >  Нэрсний чанамал

Нэрсний чанамал

ners
Нэрс -1 кг
Элсэн чихэр -500 гр
Ус -500 гр


Хийх арга:

 

  1. Нэрс   жимсийг   цэвэрлэж ,   буцалсан  усанд  хийж    5 минут   чанана.
  2. Жимсний   чанамал  шүүсийг   хөргөнө.
  3. Шүүсэнд   бага зэрэг   элсэн чихэр  хийж ,  холимогыг  дахин  буцалгана.
  4. Варений   шилийг  маш  сайн   цэвэрлэж,   нэрсний  чанамалыг  халуунаар  нь  шилэнд   хийж,   шилний   амсар   дээр  нойтон  гялгар  уут   тавьж   таглаад   давуугаар   хучиж  тавина.
  5. Царцсан   вареныг  сэрүүн  газарт  хадгална.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment