Хийх арга:
1. Зуухаа 180 хэмд урьдчилан халаана.
2. Усаа гал дээр тавьж халаана. Халаад буцлах дөхөөд ирэхээр нь гурилаа хийж сайтар хутгана. Өтгөн барьцалдсан зуурмаг болно.
3. Зуурмагаа гал дээрээс авч масло, давсаа дээрээс нь хийгээд хутгана.
4. Дараа нь өндөгөө нэг нэгээр нь хагалан хийж хутгана. Хэрэв том өндөг бол 2-ийг хийж болно. Өтгөндүү, урсахааргүй зуурмаг болно.
4. Листэн дээрээ калькан цаас бэлдэж тавина.
5. Ийнхүү зуурмагаа хэвний уутанд хийж листэн дээрээ жижиг жижиг шахан тавина. Зуурмаг хөөх учир өөрөө хэмжээг нь тохируулна.
6. 180 хэмд 15-20 минут болно. Бигнолегоо зуухнаасаа гаргаад хөргөгчиндөө хийж хөргөх хэрэгтэй.