Home  >  Гол хоол  >  Мах цөцгийтэй блин

Мах цөцгийтэй блин

mahtai blin
Блин 12 ш
Махтай хуурга (үхэр, тахиа) 400 гр
Цөцгий – 200 гр
Улаан, хар перец – бага зэрэг


Хийх арга:

1. Хуурганы машиндаж татсан махыг шарвинд орооно. Тэвшинд эдгээрээ зэрэгцүүлж хийгээд хуургын шөл болон цөцгийгээ холин улаан болон хар перецээр амталсан сүмсийг дээр нь асгана.
2. Ингэж бэлдсэнийхээ дараа халуун шарах шүүгээнд 150 хэмээр бага зэрэг -15 минут орчим- шарна.
3. Дээр нь цөцгий хийж болно.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment