1. Гүзээг сайн цэвэрлэж угаагаад дутуу чанаж хөргөөд машиндана. Сүүл буюу гадар өөхийг жижиг хөшиглөсөн сонгино, давс, повоор, жаахан ус нэмж амт оруулан шүүслээд шанзаа бэлтгэнэ.
2. Шанзнаасаа таслан авч хуушуурын зуурмагт боож хавтгайлаад тостой хайруул буюу их тосонд чанаж болгоно.
Гүзээн хуушуур
Гүзээ 600 гр
Сүүл 200 гр
Сонгино 1 ш
Гурил 350 гр
Ургамал тос 500 гр
Давс, повоор, ус бага зэрэг
Prep. time 30 минутServes 4 хүн
Сүүл 200 гр
Сонгино 1 ш
Гурил 350 гр
Ургамал тос 500 гр
Давс, повоор, ус бага зэрэг
Prep. time 30 минутServes 4 хүн