Home  >  Зууш  >  Бургер

Бургер

burger
Өндөг -1 ширхэг
Татсан үхрийн мах – 500 гр
Давс – 1\2 цайны халбага
Хар перец – 1\2 цайны халбага
Талхны үйрмэг – 1\2 аяга
Зориулалтын талх болон бусад хачир


Хийх арга:

1. Гриллээ халааж, сараалжийг  тослоно.

2. Өндөг, давс, перецийг нэг  саванд  хийж холино.  Дээрээс  нь  үхрийн  мах, талхны үйрмэгийг  нэмж хийгээд  сайтар  хольж  хутгана.

3. Махаа гараар  базаж, 2 см  орчим  зузаантай  дугуй  хэлбэрт оруулна. Энэ  орцын  дагуу  4  хачиртай талхны  мах  бэлэн  болно.

4. Махаа грилл дээр  тавьж,  тал  бүрийг  6-8 минут  шарж  болгоно. Дараа  нь  талхандаа  хавчуулан,  хүссэн  хачираа  нэмснээр  хачиртай  талх  бэлэн  болно.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment