Home  >  Гол хоол  >  Амталж жигнэсэн загас

Амталж жигнэсэн загас

zagas2
Загасны мах – 200 гр
Лимон – 20 гр
Давс – 3 гр
Сонгино – 40 гр
Амтлагчууд – 5 гр


Хийх арга:

Загасны   махны  зузаан  ястай  хэсгийг  өөлж  аваад  нэгэн  жигдийн  зузаан  болгоод  давс,  перец,  амтлагчаар  амталж  5-10  минут  байлгаж,  нэг  порцонд  150-200 гр  байхаар   бодож,  хувилан  зүсэж  тугалган  цаасан  дээр  хальстай  талыг  нь доош харуулан,  хальсгүй  талд нь  нимгэн  зүссэн  лимон,  болсон  шар  лууван  тавьж,  дээр  нь  ижил  хэмжээтэй   хэрчиж  амталсан  загасаа  тавьж  бага  зэрэг  шүүс  хийж   өгөөд  тугалган  цаасаар  дөрвөлжин  нимгэн,  хавтгай  болгон  ороож  боогоод  халаасан  шарах шүүгээнд  хийж  жигнэж  шарж  болгоно.

Comments

comments

Tags

загас
Written by Bori

Leave a Comment