- Тахианы гуя болон алимаа угааж цэвэрлэнэ. Алимыг дөрвөлжин шоо болгож хэрчинэ. Давс, шанцай, перецээ хольж тавина.
- Хэрчсэн алимаа тосолсон шарах тэвшинд тараан хийнэ. Тахианы гуянуудаа халуун ногооны хольцоороо сайтар үрээд алим дээрээ тавина.
- Нэг аяга усаа хажуугаар нь болгоомжтой хийгээд тугалган цаасаар бүрхэж шарах шүүгээнд хийгээд 200 хэмд 1 цаг орчим шарна. Дараа нь дээд талыг нь сайхан шаргал хатуу болгохын тулд тугалган цаасаа аваад бас 5 минут шарна.
- Төмсний нухаш, эсвэл агшаасан будаатай идэхэд тохиромжтой.