Home  >  Шөл  >  “Өргөө” шөл

“Өргөө” шөл

husleves 2
Мах – 120 гр
Төмс – 100 гр
Сонгино – 10 гр
Сармис – 2 гр
Улаан лооль – 15 гр
Томат – 5 гр
Ногоон яншуй – 2 гр
Давс – 2 гр
Повоор – 2 гр
Лаврын навч – 1 гр
Ногоон вандуй – 10 гр Томат давсаар амталсан ус- 150 гр


Хийх арга:

Нэг тавгийн буюу 35 см-ын багтаамжтай вааран саванд мах, төмс, сонгино, шар лууван, амталсан ус \ томат, давс, нунтаг повоороор амтална.\-ыг хийж таглаад 250 хэм хүртэл халсан шарах шүүгээнд 30 минут орчим чанаж гүйцэт болгоно. Гаргаж халуун ширмэн дээр тавьж, жижиг дөрвөлжин хэрчсэн улаан лооль, нунтагласан сармис, жижиг хэрчсэн ногоон яншуйг хийж буцалтал нь халаагаад 3-5 минут жигнэнэ.

Comments

comments

Written by Khisgee

Leave a Comment