Home  >  Нарийн боов  >  Шувууны сүү

Шувууны сүү

shuvuuni suu
Өндөг -4 ш
Сүү -1 литр
Ванилин -1 ш
Элсэн чихэр - 150 гр


Хийх арга:

1. Өндөгний шар, цагааныг ялгаж 2 саванд хийнэ. Цагааныг нь сайтар хутгаж, өтгөн хөөс болмогц нь бага багаар авч \ хоолны халбагаар \ буцлаж буй усанд 2-3 минут чанаж бэлэн болгоно.
2. Харин өндөгний шар хэсэгт сүү мөн элсэн чихэр хольж , зөөлөн галаар чанаж болгоно. Дараа нь тавган дээр тавиад, цагаанаар бэлтгэсэн бэлдэцийг дээр нь бүрж 1 цагийн дараа бэлэн болно.

Comments

comments

Written by Khisgee

Leave a Comment