Тэнцүү хэмжээний цоохор майлз болон алимыг ногооны үрүүлээр үрж жижиглэнэ. Дээрээс нь нимбэгний шүүсийг шахаж үзэм, жижиглэсэн хушганы самраа хийж давслаад зөөлнөөр хутгаж хольно. Шинэ болон шарсан талхан дээр түрхэж идэхэд ч амттай байдаг.
Цоохор майлз, алимны түрхэц

Цоохор майлзны үндэс 1 ширхэг
Алим 1 ширхэг
Нимбэг 1/2ш
Үзэм 1 хоолны халбага
Хушганы дотор 1 х.х
Давс 1 чимх
Prep. time 10
Алим 1 ширхэг
Нимбэг 1/2ш
Үзэм 1 хоолны халбага
Хушганы дотор 1 х.х
Давс 1 чимх
Prep. time 10