Арвайг хуурайгаар нь алтан шаргал болтол нь хуурна. Майлзыг дөрвөлжин шоогоор, лууван сонгиноо бага зэрэг зузаан дугуйгаар хэрчээд тосонд бага зэрэг хуурна. Ногоон дээрээ арвайгаа болон жижиглэж хэрчсэн сармисаа нэмж дээрээс нь ус хийж болтол нь чанана. Цуугаар амтлана.
Хуурсан арвайтай ногоотой шөл

Арвай буудай 1 аяга
Цоохор майлзны үндэс 1 ш
Улаан лууван 1 ш
Сонгино 1 ш
Сармис 3 хумс
Ургамлын тос
Цуу
Prep. time 20Serves 3 хүн
Цоохор майлзны үндэс 1 ш
Улаан лууван 1 ш
Сонгино 1 ш
Сармис 3 хумс
Ургамлын тос
Цуу
Prep. time 20Serves 3 хүн