Хийх арга:
1. Төмсөө үрэгчээр үрэн жижиглээд давслана. Исэлдэж харлахаас нь өмнө хуурай гурилаа дээрээс нь цацаж холиод өндөгөө бас хийж хутгана. Ингэж хийгдсэн гурилаа буцалж байгаа давстай усанд жижиглэн таслан хийж чанаж болгоно.
2. Ингэхдээ гараараа чимхэж таслах юмуу модон дээр нойтон хутгаар хэрчин тасалж болно. Болонгуут нь шүүж гаргана.
3.Хайруулын тавганд гахай өөхөө хайлуулан, шарсан өөх болон гарсан тосыг нь гоймон дээрээ хийнэ.
4. Үүнээс гадна хонины сүүний аарц болон цөцгийтэй идэж болно.