Home  >  Гол хоол  >  Хонины аарцтай гоймон

Хонины аарцтай гоймон

honini artstai goimon
Өндөг 1 ш
Гурил 400 гр
Хонины сүүний аарц 250 гр
Утсан гахайн өөх 200 гр
Цөцгий 100 гр


Хийх арга:

1. Төмсөө үрэгчээр үрэн жижиглээд давслана. Исэлдэж харлахаас нь өмнө хуурай гурилаа дээрээс нь цацаж холиод өндөгөө бас хийж хутгана. Ингэж хийгдсэн гурилаа буцалж байгаа давстай усанд жижиглэн таслан хийж чанаж болгоно.
2. Ингэхдээ гараараа чимхэж таслах юмуу модон дээр нойтон хутгаар хэрчин тасалж болно. Болонгуут нь шүүж гаргана.
3.Хайруулын тавганд гахай өөхөө хайлуулан, шарсан өөх болон гарсан тосыг нь гоймон дээрээ хийнэ.
4. Үүнээс гадна хонины сүүний аарц болон цөцгийтэй идэж болно.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment