Хийх арга:
Хиам болон байцааг салатны ижил нарийн хэрчээд, бүгдийг нийлүүлэн давс, элсэн чихэр, цуугаар амталж, дэвтээсэн пүнтүүзээ хийж хутгасны дараа ургамлын тосыг хийнэ. Пүнтүүзний урт 7 см-ээс уртгүй, тунгалаг сайхан өнгөтэй байх хэрэгтэй.
Хийх арга:
Хиам болон байцааг салатны ижил нарийн хэрчээд, бүгдийг нийлүүлэн давс, элсэн чихэр, цуугаар амталж, дэвтээсэн пүнтүүзээ хийж хутгасны дараа ургамлын тосыг хийнэ. Пүнтүүзний урт 7 см-ээс уртгүй, тунгалаг сайхан өнгөтэй байх хэрэгтэй.