- Мах, хонины сүүл, сонгиныг машиндаж, повоороор амталж, бага зэрэг шүүслээд сэрүүн газар 2-3 цаг байлгана.
- Нэг тавганд 2-4 ширхэг байхаар тасалж гонзгой бөөрөнхий хэлбэр оруулж, төмөр шоронд гонзгойгоор нь бэхлээд модны цогон дээр зөөлөн эргэлдүүлж шарна.
- Таваглаад цагаан будаа, давсалсан өргөст хэмх, шинэ улаан лооль, ногоон вандуй, ногоон сонгиноор хачирлаж чимэглээд дээр нь хайлуулсан цөцгийн тос дусаана.
Люля кебаб

Хонины мах – 1100 гр
Хонины сүүл – 80 гр
Бөөрөнхий сонгино – 50 гр
Давс
Повоор
Хагас бэлэн жин -1060 гр
Шинэ ногоон сонгино – 100 гр
Цөцгийн тос - 20 гр
Хачир – 600 гр
Prep. time 60 минутServes 4 хүн
Хонины сүүл – 80 гр
Бөөрөнхий сонгино – 50 гр
Давс
Повоор
Хагас бэлэн жин -1060 гр
Шинэ ногоон сонгино – 100 гр
Цөцгийн тос - 20 гр
Хачир – 600 гр
Prep. time 60 минутServes 4 хүн