Home  >  Гол хоол  >  Битүү жигнэсэн загас

Битүү жигнэсэн загас

zagas1
Загасны бүтэн мах – 1000 гр
Лимон – 50 гр
Сонгино – 50 гр
Сармис – 20 гр
Давс – 5 гр
Хар перец – 2 гр
Гоньд – 1 гр
Амтлагч – 5 гр


Хийх  арга:

1. Загасыг  бүтнээр  нь  цэвэрлэж,  нүд  загалмайг  авч  цэвэрлэж  амтлаад  бага  зэрэг  шүүс  хийж  өгнө.

2. Тугалган  цаас  буюу  нойтон  цаасанд  ороож  боогоод  шарах  шүүгээнд,   тостой  хайруулын  тавагт  мөн  ил  галын  нурманд  шарж  жигнэж  болгоно.

 

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment