Home  >  Нарийн боов  >  Англи хөөмөл боов

Англи хөөмөл боов

182079_171135_n
Гурил 300гр
Хүнсний сода 1ц.х
Давс 1 чимх
Элсэн чихэр 50гр
Цөцгийн тос 100гр
Өндөг 2 ш
Сүү 150мл


  1. Өндөгнийхөө шар цагааныг салгаж тусад нь тавина.
  2. Гурил, элсэн чихэр, цөцгийн тос, давс, сода, сүү болон өндөгний шарыг холин зуурна.
  3. Зуурсан гурилаа ойролцоогоор 2см зузаан болтол нь элдэнэ.
  4. Ойролцоогоор 3см диаметртэй аяганы амсраар гурилаа хэвлэн таслана.
  5. Шарах шүүгээг 200 хэмд халааж, тэвшээ шарж болдог цаасаар доторлоно.
  6. Өндөгний цагааныг хатуу хөөс болтол нь хутгаад тэвшинд өрж тавьсан боовнууд дээр түрхэнэ, ингэвэл сайхан өнгөлөг болдог.
  7. Шарах шүүгээнд хийж 15-20минут шарж болгоно.
  8. Дангаараа эсвэл жимсний чанамалтай идэхэд маш амттай байдаг.

Comments

comments

Written by Bori

Leave a Comment